Header afbeelding

Binnenzonwering

Als het om binnenzonwering gaat kunt u kiezen uit oplossingen als jaloezieën, shutters, lamellen, vouwgordijnen, plissés, rolgordijnen en nog veel meer. Voor al deze soorten zonwering geldt dat ze in meerdere kleuren, materialen en maten leverbaar zijn. De keuze voor binnenzonwering heeft niet alleen met functionaliteit of toepassingsmogelijkheden te maken. Deze raamdecoratie (zo wordt binnenzonwering ook genoemd) moet ook passen bij het interieur van uw huis.

Shutters

Het is altijd lastig een groot raamoppervlakte, zoals een schuifpui, van goede binnenzonwering te voorzien. Shutters bieden een goede oplossing. Dit zijn in feite jaloezieën geschikt voor de schuifpui. De lamellen zijn 180 graden draaibaar waardoor de gewenste lichtinval met een handomdraai is geregeld. Schuifpui open? Geen probleem, de lamellen kunnen moeiteloos naar de kant en weer terug worden geschoven.

Duo-rolgordijnen

Nieuw zijn de duo-rolgordijnen waar om en om banen van transparante en niet-transparante stof in zijn verwerkt. Op eenvoudige wijze kan naar eigen wens dit type binnenzonwering open, gesloten of half open worden gezet. Zo kunt u zelf de lichtinval bepalen. Duo-rolgordijnen zijn in diverse uitvoeringen, in verschillende soorten stof (linnen, polyester, jacquard etc.) en in meerdere kleuren en dessins verkrijgbaar. Deze binnenzonwering is prachtig én functioneel.