Header afbeelding

Markiezen

Markiezen zijn erg functioneel en geeft u gevel een authentieke uitstraling. U bent goed beschermt tegen de zonnestralen mede dankzij de zijkanten van de markies. De vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat heeft op uw zonwering. Door de vorm van markiezen, zijn ze niet gebonden aan rechte lijnen. Een markies is dus ook geschikt voor ronde ramen.

Verschillende modellen

Markiezen zijn verkrijgbaar met een houten of aluminium frame en omkasting. Deze zijn vrijwel onderhoudsvrij. Het doek van een markies in ingeklapte staat wordt beschermd door de omkasting. Wij leveren ook vaste modellen. Deze zijn geschikt voor bijvoorbeeld horeca gelegenheden of winkelpanden. De uitval en breedte zijn aan te passen aan uw behoefte en wensen.

U kunt zelf aangeven welke bediening u wenst bij uw markies. Tevens kunt u kiezen uit meerdere doeksoorten en kleuren .Kiest u bijvoorbeeld voor een authentiek gestreepte doek, of liever een effen kleur? In onze showroom kunt u ons uitgebreide assortiment bezichtigen en wij helpen u graag mee met het maken van uw keuze.

Bediening

Er zijn verschillende technieken mogelijk:

  • De traditionele handbediening
  • Elektrische bediening
  • Bediening met een smartphone of tablet.
Kom langs in onze showroom in Almere en laat u adviseren.