rolluiken

Rolluiken in Almere - Door Ambiance, de beste in Almere

U bent op zoek naar rolluiken en u woont in Almere? Dan bent u bij Ambiance aan het goede adres. Bent u vroeg wakker doordat het te licht wordt in de ochtend? Woont u midden in het centrum naast de bak herrie tijdens de kermis? Wij kunnen er voor zorgen dat dit verleden tijd wordt. Bij ons kunt u terecht voor alle soorten zonwering, dus ook rolluiken.

In- en opbouwrolluiken

U kunt bij ons terecht voor 2 soorten rolluiken:


 • Inbouwrolluik
 • Opbouwrolluik

 • Bent u een nieuw huis aan het bouwen, dan adviseren wij inbouwrolluiken. Dit type rolluik kunnen we integreren in de gevel. Zo vallen de rolluiken niet op en het verhoogd ook nog eens de isolatiewaarde.

  Wilt u rolluiken voor uw bestaande woning dan zijn opbouwrolluiken de oplossing voor u. De kast wordt in de gewenste kleur aan de buitenkant van de gevel gemonteerd.

  Alle kleuren rolluiken

  Wij zijn trotse leverancier van het gerenommeerde merk ROMA. Zij leveren de rolluiken in alle maten en in 208 verschillende RAL kleuren. Zo vindt u altijd de kleur die bij uw gevel en kozijnen past.

  Roma Benelux, de voordelen

  Wij leggen u graag uit waarom wij leverancier zijn van ROMA rolluiken. De voordelen van ROMA Rolluiken zullen we even opsommen.


 • 30% stillere rolluiken dan de concurrent
 • Zeer hoge geluid- en warmte isolatiewaarde
 • Verhoogd de veiligheid

 • Door de trilvrije ophanging kunt u er gerust op zijn dat uw buren niet wakker worden als u een keer laat thuis komt en de rolluiken sluit.

  Een gesloten rolluik schrikt de inbreker af en is zeer inbraakwerend. Daarnaast kunt u een bewegingssensor toe laten voegen. Deze sensor registreert ongebruikelijke bewegingen bij het venster of deur. Als er iemand voor een langere tijd bij uw deur staat zal het rolluik automatisch sluiten. Wel zo veilig.